Lehetőségek a szakképzésben

A Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma, a mindenki számára „KÖZGÁZ”-ként ismert patinás intézmény adott méltó helyszínt a „Lehetőségek a szakképzésben” elnevezésű nagyszabású rendezvénynek, melyen több neves, szakképzésben élen járó, komoly múlttal rendelkező intézmény hasonlóan komoly tudással felvértezett szakembere adott egymásnak randevút abból az apropóból, hogy megvitassák nehéz-nemes munkájuk eddigi eredményeit, és közösen találjanak jövőbeli, ésszerűen nagyszerű megoldásokat a szakképzések folytatásában.

A neves előadók közt üdvözölhettük Magyar Zitát, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szakmai főigazgató helyettesét, Dr. Szabó Máriát, az ELTE-OFI tudományos munkatársát, Bancsó Zoltánné pedagógust, Pál Károlyt, kereskedelmi-fejlesztési menedzsert, Csaba Mercédesz tagintézményi igazgatót, Domján-Koncz Eszter tanácsadó szakpszichológust és a rendezvény házigazdájául szolgáló „Közgáz” igazgató asszonyát, Berta Ildikót. A rendezvényt a város polgármestere is kitüntette jelenlétével. A díszterem csillárcsodáinak fényében, maximális technikai rásegítéssel zajlottak az előadások, melyek mindegyike érdekfeszítő és tanulságos volt. A vendégek szellemi táplálékát kiegészítendő mennyei falatok csillapították a hosszúra nyúlt rendezvény alatt megéhezők „gyomrának zenéjét”.

A profikat meghazudtoló szervezésnek köszönhetően minden résztvevő a legnagyobb megelégedettséggel ment haza a rendezvényről, melynek „háziasszonyi” teendőiből a Közgáz jelesre vizsgázott.

 

Régi honlap