A Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégium pótbeiratkozást hirdet felnőttek szakmai oktatása kapcsán pénzügyi-számviteli ügyintéző, valamint logisztikai technikus képzéseken. Jelentkezni az intézmény honlapján található jelentkezési lap kitöltésével lehet. A beiratkozásra 2021.09.15-ig van lehetőség! Szeretettel várjuk képzéseinkre!

A tanévnyitó ünnepélyre 2021. szeptember 1-én 8 órakor került sor a Pápai SzC Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégiumban, amelyet a szeles idő miatt az intézmény tornatermében tartottak. A helyszínen a 9. évfolyamosok és szüleik személyesen, a felsőbb évesek és oktatóik online követték az ünnepséget.

2021. augusztus 29-én 4.30-kor álmos és izgatott, többségében diákokból és oktatókból álló csoport várta a MH Bázis Repülőtér autóbuszát az iskolánk, a Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégium előtt. Úti célunk: Kecskemét volt, a nemzetközi repülőnap.

120 órás ingyenes ANGOL és NÉMET nyelvi képzések

Kedves Kilencedik Osztályos Tanulók!

A Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégium iskolavezetése
nevében szeretettel köszöntelek Titeket iskolánkban.

Iskolánk partneriskolaként csatlakozott a Honvédelmi Minisztérium gondozásában megvalósuló Honvéd Kadét Programhoz.

Tisztelt Szülők!

Innen letölthetik az kollégiumba történő online beiratkozáshoz szükséges dokumentumokat!

Felvételi értesítés

Április hónapban ügyvitelből 3 verseny is részt vettek tanulóink. Ezeken a versenyeken nagyon szép eredmények születtek.

Teöreök Aladár országos tanulói verseny

Oldalak

 

Csengetési rend