A Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma, a mindenki számára „KÖZGÁZ”-ként ismert patinás intézmény adott méltó helyszínt a „Lehetőségek a szakképzésben” elnevezésű nagyszabású rendezvénynek, melyen több neves, szakképzésben élen járó, komoly múlttal rendelkező intézmény hasonlóan komoly tudással felvértezett szakembere adott egymásnak randevút abból az apropóból, hogy megvitassák nehéz-nemes munkájuk eddigi eredményeit, és közösen találjanak jövőbeli, ésszerűen nagyszerű mego

Sok éves csend után idén ismét hallatja hangját a KÖZGÁZ Kollégiuma-mert köszöni, amit kapott, mert örül annak, amije van, s mert büszke arra, amiket róla mondanak.

2017. szeptember 22-én, reggel 7:50 perckor osztályunk az 5/13 L és a 2/14 L végzős logisztikusai, a Magyar Honvédség Pápai Bázisrepterének autóbuszával látogatott ki a bázisra Gyeginszky Andor hadnagy vezetésével.

A Veszprém Megyei Europe Direct Tájékoztatási Központ a Nyelvek Európai Napja alkalmából angol és német nyelvi versenyt hirdetett 2017. október 3-ra a megye középiskolásai részére.

„Kalandpark” a Közgázban a takarékosság jegyében!

A Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma a Takarékossági Világnaphoz kapcsolódóan versenyt hirdet a „Spórolás mesterei” cím elnyerésére.

A verseny célja: hogy felhívja a diákok figyelmét a pénzügyi takarékossággal kapcsolatos gyakorlati tettek fontosságára, példát és pozitív gyakorlatot mutatva az ilyen irányú törekvésekre.

 

A tavalyi sikerén felbuzdulva idén ismét tollat ragadott az a pápai, „közgázos” tanuló, aki a Ráth Lépcső Tudásközpont által kiírt „Én a mesémet adom neked” meseíró pályázatra „Szívbe zárt csodá”-jával varázsolta el „bíráit”, olvasóit, rajongóit. Az örök szerelemről szóló meséhez Szücs Kornéliának kedvese adott ihletet, ideje és fantáziája pedig erőt az íráshoz.

Iskolánkban az Európai Szakképzési Hét programsorozathoz kapcsolódóan 2017. szeptember 29.-én került megrendezésre a 9. évfolyamos diákjaink számára a „Kalandpark a Közgázban a takarékosság jegyében” elnevezésű verseny. A megmérettetésen osztályonként 2 - 2 csapat képviseltette magát, így összesen 24 diák számára vált az iskola épülete péntek délután kalandparkká.

Iskolánkban 2017. szeptember 25-én rendeztük meg a 9. évfolyamos diákok hagyományos tehetségkutató műsorát. A 14:30 kor kezdődő alkalomra a díszteremben került sor. Berta Ildikó Katalin tagintézmény-vezető asszony kedvesen köszöntötte és biztatta a megmérettetést vállaló diákokat. A műsorszámokat Edvy Dániel, 13. évfolyamos diákunk konferálta fel, és kérte bemutatkozásra a fellépőket.

Oldalak

 

Régi honlap