Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma                 

a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján

Nekünk ugyan hátra van még a tanévzáró értekezlet, de ezzel képpel kívánunk mindenkinek jó pihenést a nyárra!

A pápai KÖZGÁZ-ban sok érdeklődő levegő után kapkodott a tanév utolsó hetében. Mégpedig kétszer: először, mikor meglátták a hatalmas, legmodernebb technikát felvonultató egészségügyi állapot felmérő buszt, melyet az iskola a GINOP-6.2.2.-VEKOP-15-2016-0001 projekt keretében igényelt és kapott meg , másodjára pedig, mikor a több mint nyolcvan érdeklődő diák megtudta, kézhez kapta egészségi állapotának eredményét.

A GINOP projekt keretein belül 2019. június 5-én, szerdán a tanítási órák után "Droghelyzet van!" címmel egy nagyon érdekfeszítő, prevenciós témájú programnak lehettünk részesei, melynek Dr. Zacher Gábor főorvos, toxikológus, címzetes egyetemi docens volt az előadója. Már az előadás elején kiderült számunkra, hogy a főorvos úr egy nagyon közvetlen ember, aki a fiatalok nyelvén beszélt a különböző függőségekről és a mindennapi életből vett példákkal mutatta be azok veszélyeit.

Alig vagyunk 1 éve a közgáz tanulói, máris új ismeretekre tehettünk szert, ezek közül az egyik legfontosabb:  megtanultunk tíz ujjal vakon írni.

A természetvédelmi nap hagyománya a pápai KÖZGÁZ-ban lassan kerek évfordulóhoz érkezik. De mielőtt még ez megtörténne: idén is, most is frenetikus programkavalkáddal csalogatták a diákokat tanáraik, természetesen neves előadók „segítségével”. A meghívást boldogan elfogadók közt újfent üdvözölhettük Bíró Anitát, Somogyi Erikát, Szabó Ágnest, Venczel Hajnalkát, Császárné Elek Veronikát, Pintér Pétert, Nagy Ádámot, Király Felíciát, Király Ádámot, Mezei Csabát és Valiczkó Szilvesztert.

Oldalak

 

Régi honlap