Emlékeimben még élnek ifjúkorom kötelező, iskolai hangversenyei, amikre, megvallom őszintén, „fogorvos-fílinggel” mentem. Mentünk. Igen, mintha húzták volna a fogunkat. Fájt. Minden egyes taktus. Na, jó, volt, amelyik nem. Pár. Tényleg volt pár jó. Sok év elteltével a napokban volt szerencsém egy iskolai csoportot kísérni, hangversenyre. S ez a mostani élmény minden eddigi rosszat törölt, felülírt, szélnek eresztett! A febr.

A dunántúli iskolaváros eseményekben, programokban leginkább bővelkedő középiskolája, a KÖZGÁZ idén is, mint minden évben, jótékony céllal bálozott.  Szülők, nevelők, együtt, egy közös célért. Gyermekeik jövőjéért. Kirándulásokért, korszerűsítésért, ajándékkönyvekért, csinosításért-szépítésért.  A hagyományos szülők-nevelők bálját idén is, szintén jól bevált, közmegelégedésnek örvendőn a pápai Acsády aulájában tartották.

A PÁPAI SZC JÓKAI MÓR KÖZGAZDASÁGI SZAKGIMNÁZIUMA ÉS KOLLÉGIUMA SZÜLŐK-NEVELŐK JÓTÉKONYSÁGI BÁLJÁNAK /2019. JANUÁR 26./ TÁMOGATÓI:

• PÁPAI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM
• ERDŐ IMRE NY. IGAZGATÓ, FŐTANÁCSOS
• MÓCZÁR ISTVÁNNÉ NY. IGAZGATÓHELYETTES, TANÁCSOS
• YANFENG HUNGARY AUTOMOTIVE INTERIOR SYSTEMS KFT.
• BLACK BUNNY ROCK AND ROLL CLUB

TOMBOLA:

Híres, nagy költőink hagyatékait megőrizve, azokat becsben tartva éli dolgos-szorgos hétköznapjait a pápai KÖZGÁZ. Nemzeti himnuszunk születésnapjáról, a Magyar Kultúra Napjáról közös-fennkölt szavalással emlékeztünk meg.  Az iskolai hagyományoknak megfelelően a 11. évfolyamosokat érte a megtiszteltetés, hogy megmutathatták összetartozásukat, magyar hitüket, s méltón felöltöztetve lelküket és testüket bizsergető élményt adva szavaltak hallgatóságuknak.

 Nincs olyan ember, ebben bizonyos vagyok, aki figyelmes újságolvasóként ne értesülne a pápai KÖZGÁZ dolgos-szorgos napjairól, szinte minden nap. Merthogy itt mindig történik valami. Valami, ami példaértékű, valami, ami felemelő, valami, ami elgondolkodtató, valami, ami jó. S a jónak hamar híre is megy. Így történt ez a nemrégiben átadott és a tanulók által nagy lelkesedéssel és szeretettel már használatos konditeremmel is.

2019. január 16-án, szerdán került megrendezésre a X. Keleti Károly Országos Levelező csapatverseny közgazdaságtan ágazatban, amelyet Budapesten rendeztek az Óbudai Egyetemen. Iskolánkból két elődöntő után az 5/13 P osztályából jutottunk be harminc csapatból az országos döntőbe, amely öt csapatból állt.

A Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma (OM:203047)

ingyenes felnőttoktatás, esti képzés keretében, keresztfélévben

55 344 07 VÁLLALKOZÁSI MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ képzést indít.

 

Oldalak

 

Régi honlap