A pótvizsga időpontja: augusztus 28-29.

A tankönyvosztás szeptember 1-én lesz. Felhívjuk a tisztelt szülők figyelmét, hogy a 2017/18-as tanévtől a 9. évfolyam tanulói a tankönyveket ingyen, az iskolai könyvtárból fogják megkapni. 

A 10-11-12. évfolyam ingyenes tankönyvben részesülő tanulóitól, a tankönyvosztáskor kérjük az igazolás másolatát!

 

Az 5/13.  szakképző évfolyam(1 éves képzés az iskolánkban végzettek számára) , nappali tagozatára jelentkezők számára a beiratkozás 2017. augusztus 23-án (szerdán) 8.00-14.00 óráig lesz.

A beiratkozáskor a következő dokumentumokat kell bemutatni:

·         személyi igazolvány

·         lakcímkártya

·         TAJ-kártya

·         oktatási azonosító szám

·         érettségi bizonyítvány

 

 Iskolánk 2005 óta jó kapcsolatot ápol az Észak-Rajna-Vestfáliában található partner intézményével, a Berufskolleg des Kreises Höxterrel.

2017. június 6. és 10. között projektértékelő találkozót tartottunk a csehországi Tábor Obchodní akademie a Vyšší odborná škola ekonomická (http://oatabor.cz) 18 tanulójának és tanárainak részvételével.

A május utolsó hetében a tábori iskolában tartott értékelő találkozó munkáját folytatva változatos programokat állítottunk össze vendégeink számára.

Az Erasmus+ ESCAPE projektjének köszönhetően május végén alkalmunk volt egy utolsó, záró találkozóra cseh partnereinkkel.

Az ott töltött napjaink során számos diák élvezhette a projekt előnyeit, többek között azok a tanulók, akik már valamely találkozón ott voltak, de lehetőséget kaptak olyanok is, akik először jártak külföldön az ESCAPE keretein belül.

Április 20-27. között zajlott a Teöreök Aladár országos tanulói gépíró- és szövegszerkesztő-verseny, melyen ismét szépen szerepeltek iskolánk diákjai. 6-en gépírásból, 1 tanuló szövegszerkesztésből hibátlansági emlékérmet nyert.

Szólás Ildikó 13. PÁ, Juhász Erik 13. PÁ, Varga Dániel 13. L, Boros Kriszta 11. B, Molnár András 9. A,  Tasner Pál 9. A gépírásból, Sághi Dániel 9. A osztályos tanuló szövegszerkesztésből.

Mrena Mónika 12. B osztályos tanuló, átvehette  az Implom József helyesírási verseny megyei fordulóján elért második helyezéséért járó díjat a Vetési Albert Gimnáziumban.  Felkészítő tanára Tóth Judit tanárnő.

Gratulálunk a szép sikerhez!

 

Május 25-én, csütörtökön sportprogramokkal kezdődött a Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma hagyományosan megrendezett iskolanapja. A diákok először különböző sportok területén mérhették össze magukat: volt foci, röplabda, asztalitenisz, szkander, méta. 16 órától a tanulókat várta a karaoke, ahol megmutathatták jó énekhangjukat. A vállalkozó kedvűek goffrit kaptak. Akinek nem volt kedve énekelni, Somogyi Erika pszichológus előadásán vehetett részt.

Oldalak