Iskolánkban a Takarékossági Világnaphoz kapcsolódóan immár ötödik alkalommal szerveztük meg 2021. október 14.-én a „Kalandpark a Közgázban a takarékosság jegyében” elnevezésű versenyünket, melyen a résztvevőknek lehetőségük nyílt a „Spórolás mesterei” cím elnyerésére.

Az állatok világnapja alkalmából a kollégisták részt vehettek a Pápai Rendőrkapitányság által rendezett programokon. A díszteremben Császárné Elek Veronika címzetes rendőr alezredes előadást tartott a felelős állattartásról. Megtudhattunk számos olyan dolgot ami még a későbbiekben javunkra válhat.

Iskolánk diákéletének egyik szép hagyománya a 9. évfolyamosok tehetségkutató műsora, melynek célja, hogy az újonnan érkezettek bemutathassák, hogy a kultúra, esetleg a sport egyes területein miben jeleskednek. Ezen a délutánon kilencedikeseink táncolhatnak, zenélhetnek, énekelhetnek, szavalhatnak, bemutathatják, kiben rejlik irodalmi véna, ki az, aki a fotóművészetnek, vagy a festészetnek, rajznak hódol, vagy egyéb művészeti ággal foglalkozik szabadidejében.

A hétvégén Veszprémben, a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának “Gazdálkodj okosan! - Vállalatvezetési checkpoint játék középiskolásoknak” című versenyén vettünk részt. Iskolánkat két csapat képviselte. Az első csapat tagjai: Járó Noémi, Mesterházi Ádám, Nagy Attila, Kerper Anna, a másodiké  Ölbei Zsanett, Jakab Laura, Krózser Boglárka, Szanyi Kata voltak.

A tanévnyitó ünnepélyre 2021. szeptember 1-én 8 órakor került sor a Pápai SzC Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégiumban, amelyet a szeles idő miatt az intézmény tornatermében tartottak. A helyszínen a 9. évfolyamosok és szüleik személyesen, a felsőbb évesek és oktatóik online követték az ünnepséget.

2021. augusztus 29-én 4.30-kor álmos és izgatott, többségében diákokból és oktatókból álló csoport várta a MH Bázis Repülőtér autóbuszát az iskolánk, a Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégium előtt. Úti célunk: Kecskemét volt, a nemzetközi repülőnap.

Kedves Kilencedik Osztályos Tanulók!

A Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégium iskolavezetése
nevében szeretettel köszöntelek Titeket iskolánkban.

Iskolánk partneriskolaként csatlakozott a Honvédelmi Minisztérium gondozásában megvalósuló Honvéd Kadét Programhoz.

Április hónapban ügyvitelből 3 verseny is részt vettek tanulóink. Ezeken a versenyeken nagyon szép eredmények születtek.

Teöreök Aladár országos tanulói verseny

Oldalak

 

Csengetési rend